Robot Belgium

Just another SeoBureau site

Of u zich nu voorbereidt op een zomers tuinfeest of zich opmaakt voor de winterfestivals, het is tijd om de lichtjes op te hangen! Als u ooit de kersttraditie hebt gedeeld om uw huis zowel binnen als buiten met lichtjes te versieren of als u besloten hebt om wat extra sfeer in uw tuin te brengen, weet u misschien al hoe het ophangen van lichtjes in zijn werk gaat.

Er zijn echter een aantal factoren die van invloed kunnen zijn op het gemak of de moeilijkheid om uw lichtjes op de juiste manier op te hangen. Gelukkig hebben we deze uitgebreide gids samengesteld om u te helpen ze met succes op te hangen.

Tuinverlichting Trends

In deze gids zullen we u stap voor stap begeleiden bij het voorbereiden van uw materialen en het opstellen van uw lichtslingers. We zullen ook enkele methodes overlopen om je lichten veilig te monteren als je geen geschikte hoge bomen of muren op je eigendom hebt.

String verlichting in boom

winkelen ons assortiment van buitenverlichting nu
Wat je nodig hebt om String Lights op te hangen
String Lights voor buiten van hoge kwaliteit
Verlengsnoer voor buiten (tenzij je al een stopcontact buiten hebt dat dichtbij genoeg is)
Meetlint
Potlood
Metalen haken en ogen
Boor
Ladder
Aanvullende benodigdheden voor String Lights opgehangen over een groot gebied
Ophangset voor String Light (uw set moet kabels, spanschroeven, karabijnhaken, slotklemmen en ophangogen met schroeven bevatten)
Draadkniptang
Verdere vereisten voor gebieden zonder bomen of andere ondersteuning
Houten of metalen palen van 3 meter
Hamer
Spijkers
Schroeven (als u de lichten aan uw omheining bevestigt)
Verzwaarde emmers gevuld met beton
Kabelbinders
1 – Vind de perfecte plek en neem de maten
Je moet precies weten waar u van plan om uw string lichten hangen voordat u iets anders te doen. Probeer een plek te vinden waar u gemakkelijk twee of drie snaren kunt ophangen, gelijk verdeeld over het gebied. U moet ook overwegen wat u zal worden het aansluiten van uw mounts aan de andere kant, bijvoorbeeld, uw hek of hoge bomen.

Zodra u hebt bepaald de locatie die u zult uw buitenverlichting op te hangen, meet het gebied voor elke afzonderlijke string en zorg ervoor dat de afstanden op te nemen.

2 – Koop goede kwaliteit materialen op basis van uw metingen
Met behulp van de metingen die u nam in stap 1, kunt u nu kopen uw materialen. Bij het kopen van uw materialen, wilt u ervoor zorgen dat u goede kwaliteit lichten die een beetje langer zijn dan nodig koopt. Als uw koord iets te kort blijkt te zijn, kunt u in grote problemen komen! Maar, als het een beetje lang is, kun je gewoon het einde afknippen en verder gaan.

buiten snaar verlichting

3 – Bepaal waar je bevestigingssteunen nodig hebt
Zelfs als je iets hebt om je snaar aan beide uiteinden te bevestigen, zullen ze nog steeds op regelmatige afstanden steunen nodig hebben. Het eerste wat u moet doen is de snoeren van de snoeren uitzetten en een potloodstreepje zetten bij elk deel dat een montage steun nodig heeft.

Als er al steunen op redelijke afstand van elkaar zijn, prima! Zo niet, maak je dan geen zorgen – we zullen je later in deze gids leren hoe je je eigen montagesteunen kunt installeren!

4 – Installeer je bevestigingsmateriaal
Je kunt je lichtslingers rechtstreeks bevestigen of een draad gebruiken om ze steviger te maken. We zullen het verschil hieronder uitleggen:

Bedraad
Als je van plan bent om een draad te gebruiken, heb je de hierboven genoemde ophangkit voor de lampjes nodig. Gelukkig zitten er ook instructies bij, dus die zou je zonder problemen moeten kunnen volgen.

Draadloos
Als u uw snoerverlichting rechtstreeks wilt ophangen, moet u eerst een bekerhaak in de steun schroeven – hier kan die boormachine van pas komen! Zodra je de bekerhaak hebt geïnstalleerd, kun je de snaar erdoor rijgen en verder gaan.

Wij raden u aan de bekabelde methode te gebruiken als uw gebied vrij groot is, omdat deze meer ondersteuning biedt dan de draadloze methode.

shop nu onze buitenverlichting

5 – Hang de lampen op
Nu je alles bijna klaar hebt, kun je je lampen testen. Zorg ervoor dat u uw lichten test voordat u ze ophangt – sluit het eerste licht aan op uw buitenstopcontact of een verlengsnoer voor buiten, indien nodig. Controleer of de lampjes perfect werken en trek ze dan uit het stopcontact – u mag nooit gloeilampen hanteren die nog op een stopcontact zijn aangesloten.

Bevestig de lampen aan de haken en steunen zoals u dacht dat ze boven de ruimte zouden hangen. Als u lampen van hoge kwaliteit hebt gekocht, hebben ze al clips aan de bovenkant van de fitting (controleer dit voordat u ze koopt). Zorg ervoor dat u de lampjes rechtstreeks op de draad vastklemt, als u er een hebt gebruikt.

Als je alle lampjes hebt opgehangen, kun je ze weer op het stopcontact aansluiten en controleren of ze nog werken. Als alles goed gaat, heb je nu perfect bevestigde lampjes!

Tip: als je een verlengsnoer hebt gebruikt, raden we je aan elektrische krammen te gebruiken om je verlengsnoer vast te zetten en te beschermen.

Tags:  Bancs de jardin teaks –  Bancs en teck –  Gartenbank Teak online kaufen